• Slider

Beenhouwerij

Onze familiebeenhouwerij is onze grote trots. Ze werd in 1965 opgestart door oprichter Martin Saelmans en staat sindsdien in de ruime regio bekend om zijn kwaliteitsvleeswaren en verse bereidingen, met in het voornaam ons verse gehakt. Dit wordt nog steeds op de oude ambachtelijke wijze gemaakt en in onze keuken verder bereid tot heerlijke braadworsten, hamburgers, chipolata’s en panklare gerechten.

Verder kan u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan charcuterie evenals door onszelf bereide dagverse opwarmmaaltijden. Heeft u een feest of barbecue? Dan kan u (ook tijdens de feestdagen) steeds bestellingen plaatsen tegen interessante prijzen (ook voor groepen). Vraag naar onze uitgebreide prijslijst of surf naar onze webshop!

Tenslotte staan kwaliteit en hygiëne bij ons steeds voorop, zoals de aankoop van gecertifieerd runds-, varkens-, kippen-, en lamsvlees. Sinds enkele jaren zijn we ook in het bezit van de FAVV-certificaten en werden we zelfs voor onze onberispelijke hygiëne en versheid beloond met een FAVV Smiley certificaat.

Saelmans, bekend en geroemd om zijn vleeswaren!